PSV – FC Emmen

Voorbeschouwing PSV – FC Emmen (14-03-2020)

Begin december speelde PSV teleurstellend gelijk tegen FC Emmen. Het was in de tijd waarin de crisis bij de Eindhovenaren op zijn dieptepunt was. Inmiddels gaat het een beetje beter met PSV dat afgelopen weekend won van FC Groningen.

Het spel was niet geweldig, maar de punten gingen mee naar Brabant. De hoofdrol was weggelegd voor doelman Unnerstall die PSV op de been hield in het hoge Noorden. PSV staat op de vierde plaats, maar zou graag Feyenoord voorbij gaan en de top drie enteren. Dan moet er wel gewonnen worden van FC Emmen komend weekend.

Maar Emmen is wel een ploeg in vorm. Afgelopen speelronde werd VVV uit Venlo met 3-0 terug naar Limburg gestuurd. Laursen (2x) en Kolar zorgden voor de doelpunten. FC Emmen heeft een leuk elftal met de kleurrijke De Leeuw als spits en gezicht van het team.

Michael de Leeuw past bij Emmen als De Nachtwacht in het Rijksmuseum en heeft alles in zich om uit te groeien tot clubicoon bij de enthousiaste Drentse fans.

Natuurlijk is PSV wel gewoon favoriet in de wedstrijd tegen Emmen. Het meespelen van Rodriguez is nog onzeker, hij viel tegen Groningen met een blessure uit en zal wellicht gemist worden. Wij voorspellen echter wel een overwinning voor de thuisploeg.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares