Voorbeschouwing PSV – FC Twente (26-01-2020)

PSV – FC Twente

Het verhaal van PSV is bekend en enigszins tragisch aan het worden. De Eindhovenaren ontsloegen Mark van Bommel, stelden Ernest Faber aan, maar maakten de fout niet in te zien dat de selectie die er nu staat niet goed genoeg is om te concurreren met ploegen als Ajax en, in mindere mate, AZ.

Nu ook Malen wegvalt met blessureleed lijken mooie tijden voor PSV verder weg dan ooit. Afgelopen weekend werd er met veel moeite een punt behaald in Venlo toen PSV in de slotseconden op gelijke hoogte kwam met VVV wat ook geen hoogvlieger is.

Misschien is het voor PSV maar goed dat de volgende tegenstander FC Twente heet en dat die ploeg op bezoek komt in het Philips Stadion. Bovendien is Twente natuurlijk niet meer de topploeg van weleer. De Tukkers staan op een dertiende plaats in de competitie en speelden gelijk tegen FC Groningen. Op zich is dat knap.

Twente begon ook heel aardig aan de competitie, maar zakte na die veelbelovende start weer in. Op papier heeft de club uit Enschede helemaal geen onaardige selectie, maar alles moet even op zijn plaats vallen.

En wellicht gebeurt dat in Eindhoven komende speelronde. Wij voorspellen in dat geval een gelijkspel.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares