Voorbeschouwing PSV – Feyenoord (01-03-2020)

PSV – Feyenoord

In de strijd om de derde plaats van de eredivisie nemen komende speelronde PSV en Feyenoord het tegen elkaar op. Met het noemen van deze twee clubs, zien we twee elftallen die een vergelijkbaar seizoen kennen.

PSV begon goed aan de competitie en leek verrassend een uitdager van Ajax te worden, maar na een aantal weken ging het mis en begon PSV te verliezen. Dat verliezen ging op een manier die de rechtgeaarde Eindhovenaar veel pijn deed en trainer en icoon Mark van Bommel moest de laan uit. Onder de nieuwe trainer, Faber, gaat het ietsje beter. Het is allemaal nog niet sprankelend, maar er worden wel weer punten gepakt.

Ook Feyenoord begon met een andere trainer dan de man die nu op de bank zit. Onder Jaap Stam begonnen de Rotterdammers abominabel aan het seizoen. Dieptepunt volgde na dieptepunt en Stam hield het voor gezien.

Opvolger Dick Advocaat kreeg de boel op de rit. De ervaren trainer laat Feyenoord zelfs bij vlagen goed spelen en heeft de club naar de derde plek in de eredivisie gebracht. Omdat Ajax en AZ dit jaar vele malen beter zijn, is die derde plaats voor Feyenoord het hoogst haalbare.

Maar PSV hijgt in de nek van Feyenoord en wil ook meedoen om die plaats. Beide ploegen moeten er dus voor gaan. En wij denken dat het in een gelijkspel eindigt in Eindhoven.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares