Voorbeschouwing PSV – sc Heerenveen (24-11-2019)

PSV – sc Heerenveen

Niet iedereen had gedacht dat Mark van Bommel ook ná de interlandperiode als trainer van PSV werkzaam zou zijn. Wat de Eindhovenaren in de afgelopen maand hebben laten zien, kun je gerust beschamend noemen. Het gat met koploper Ajax is opgelopen tot elf punten en AZ is PSV voorbijgestreefd.

Daar baalt men van in Brabant, want PSV wil altijd meedoen in de titelstrijd. Maar zou het fair zijn om Van Bommel de schuld te geven van de malaise? De spelers van PSV lopen er wel heel lamlendig bij en lijken eerder met angst dan met plezier en vertrouwen op het veld te staan. Wellicht is een week rust even goed geweest voor hen.

Komend weekend komt SC Heerenveen op bezoek in Eindhoven. De Friezen zijn de huidige nummer acht van de eredivisie en speelt wisselvallig. De resultaten zijn zoal je mag verwachten. Er wordt eens gewonnen en er is eens winst.

Toevallig laatst nog toen Heerenveen thuis tegen Sparta speelde. Maar een week eerder was er gelijkspel tegen laagvlieger ADO Den Haag. Kortom: er is niks mis met Heerenveen, maar ook geen grootse vorm.

En daarmee lijkt Heerenveen de ideale tegenstander voor PSV. Daarom denken wij dat PSV eindelijk weer eens gaat winnen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares