Voorbeschouwing PSV – VVV-Venlo (06-10-2019)

PSV – VVV-Venlo

PSV is deze week op twee fronten actief en moet dus de aandacht verdelen. Donderdag speelde de ploeg van Mark van Bommel de wedstrijd tegen Rosenborg. Zondag komt VVV-Venlo op bezoek.

PSV zal er scherp op zijn na zo’n week ook in eigen land goed te presteren. Immers: in de titelstrijd met Ajax kunnen de Eindhovenaren zich geen verliespunten veroorloven. PSV zit prima in elkaar. De kracht van PSV is echter ook het gevaar. De jonge talenten kunnen nogal grillig zijn. De vraag is of dat PSV de kop gaat kosten op de langere termijn.

Wie naar de recente uitslagen van VVV-Venlo kijkt, ziet vooral nederlagen. Ondanks dat feit staan de Venlonaren slechts op de twaalfde plaats in de eredivisie. Trainer Robert Maaskant had er waarschijnlijk meer van verwacht.

Maar laten we eerlijk zijn: VVV had voorgaande jaren ook wel een elftal met iets meer smoel. Sterkhouders vertrokken elk jaar. Dat is het lot van een kleinere club als VVV, maar dit jaar lijkt er wat minder potentie aanwezig om het op te vangen. De opdracht is duidelijk: VVV-Venlo moet punten gaan pakken om niet in de problemen te komen.

En dan is een uitwedstrijd tegen PSV geen prettig vooruitzicht. Wij denken dat PSV probleemloos wint en voorspellen een doelpunt van Malen.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares