Voorbeschouwing RKC Waalwijk – Heracles Almelo (02-11-2019)

RKC Waalwijk – Heracles Almelo

RKC Waalwijk was vroeger altijd het lelijke eendje van de eredivisie, maar toch altijd een club met een charmante uitstraling die in Waalwijk soms lastig te verslaan was. Die tijden zijn voorbij nadat de Waalwijkers jarenlang in de eerste divisie bivakkeerden.

Afgelopen zomer was er, vrij onverwachts, promotie ten koste van Go Ahead Eagles. Maar eigenlijk is RKC nog niet goed genoeg voor het hoogste niveau. Afgelopen weekend verloor men van Willem II en nu komt Heracles Almelo op bezoek.

En Heracles is uitstekend in vorm. Het won afgetekend van PEC Zwolle (4-0) en speelde de week daarvoor netjes gelijk tegen Feyenoord. Mede daardoor staan de Heraclieden op de zevende plek in de eredivisie en heeft men niets te klagen. De seizoensstart was onrustig al was dat vooral de schuld van een conflict tussen het bestuur en de harde kern van de club.

Inmiddels staat iedereen op de banken en daar is ook alle aanleiding toe. Heracles is bezig aan een zeer positief seizoen. En dat is mede te danken aan trainer Frank Wormuth die zich heeft bewezen als een hele goede trainer die goed bij de club past.

Heracles is komende speelronde de favoriet en wij denken dat het die rol waar gaat maken. Ook voorspellen we een doelpunt van Cyriel Dessers.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares