Voorbeschouwing SC Heerenveen – Vitesse (29-11-2019)

SC Heerenveen – Vitesse

SC Heerenveen verloor in de vorige speelronde met 1-2 van PSV. De Friezen kwamen via een treffer van Odgaard nog wel knap terug in de wedstrijd, maar kregen het niet voor elkaar een punt te pakken.

Dus staat Heerenveen op de zevende plek in de eredivisie. Dat is, gezien de selectie, gewoon prima. Al zal men in het Abe Lenstra Stadion graag meer willen zien. Komend weekend komt Vitesse op bezoek. Die club begon goed aan de competitie, maar zakte na een paar verliespartijen af naar de vijfde plaats.

Daardoor is de wedstrijd tussen Heerenveen en Vitesse een boeiende strijd tussen subtoppers. Daar is niets mis mee, want Vitesse heeft gewoon een heel leuk elftal met een paar uitstekende voetballers. Wel is het allemaal nog wat flets. Er mag wel wat meer pit en karakter in bij de club uit Arnhem.

Een straatschoffie als Theo Jansen of Nicky Hofs. Ernemse jongens die uitstraalden schijt te hebben aan alles. Het is allemaal net iets te braaf. Trainer Leonid Slutsky is de meest populaire man bij de club. En dat zegt wel iets…

Deze wedstrijd voorspellen is lastig. Veel zal afhangen van de vorm van de dag, maar wel denken wij dat Vitesse normaliter sterker is. Beide ploegen gaan scoren.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares