Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – FC Emmen (01-03-2020)

Sparta Rotterdam – FC Emmen

Sparta won afgelopen vrijdag met 0-1 van RKC door een doelpunt van Patrick Joosten. Daarmee is ook alles gezegd, want het was misschien wel de meest saaie wedstrijd van de eredivisie in dit seizoen.

In Rotterdam maalt niemand daar om. Ze weten daar dat elke punt meegenomen is om niet in moeilijkheden te raken. Dat pakt tot nu toe redelijk uit, want Sparta staat op de tiende plaats. De Rotterdammers hebben dertig punten en zien concurrentie van SC Heerenveen, Heracles Almelo en… FC Emmen!

En laat dat nou de ploeg zijn die komende speelronde op bezoek komt op Het Kasteel. Emmen is voor het tweede seizoen op rij bezig aan een uitstekend seizoen en lijkt het degradatiespook compleet te kunnen negeren. Dat is niet alleen leuk, maar ook enorm knap! Zaterdagavond was het feest in Emmen.

Hoewel het carnaval onder de rivieren werd gevierd, liep men ook polonaise over de tribunes van de plaatselijke FC. Aanleiding was de uitstekende overwinning op het sterke Willem II. Maar liefst 4-2 werd het voor de club uit Drenthe.

En nu moet Emmen dus naar de Rotterdamse wijk Spangen. Daar kan het spoken, weet ook Dick Lukkien. Hij zal zijn elftal optimaal voorbereiden. Wij denken dat beide ploegen een keer scoren. Both teams to score dus.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares