Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – Heracles Almelo (08-12-2019)

Sparta Rotterdam – Heracles Almelo

Sparta kreeg zaterdagavond in Tilburg de spreekwoordelijke deksel op de neus toen het werd afgedroogd door Willem II. Al voor rust stonden de Rotterdammers tegen een flinke achterstand aan te kijken.

De ploeg van Henk Fraser begon zo aardig aan de competitie, maar is afgezakt naar een bedenkelijk niveau. Een paar dagen geleden werd Sparta vooral in één adem genoemd met dichter en supporter Jules Deelder. Dan weet je genoeg. Als het bij een eredivisieclub niet gaat over de succesvolle trainer of makkelijk scorende spits, is er sprake van een probleem.

Bij Heracles Almelo is dat anders. Daar gaat het juist wel over de veel scorende spits die afgelopen zomer naar het oosten des lands kwam. Hoewel Cyriel Dessers, over hem gaat het, bij FC Utrecht het publiek niet op de banken kreeg of de vaste waarde kon worden is hij momenteel wel de topscorer van de eredivisie.

Bij FC Utrecht zullen ze, kijkend naar hun klungelende voorhoede, wel eens achter de oren krabben. Dessers is helemaal opgeleefd en laat weer dingen zien die hij eerder al bij NAC toonde: doelpunten.

En in het voetbal gaat het natuurlijk ook om doelpunten. Aangezien Heracles die vaker en makkelijker maakt dan Sparta, voorspellen wij een eenvoudige zege voor de gaten én een doelpunt van Dessers.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares