Voorbeschouwing Sparta Rotterdam – PSV (02-11-2019)

Sparta Rotterdam – PSV

Sparta speelde helemaal niet onaardig tegen FC Utrecht afgelopen zondag, maar het bleef toch puntloos achter in het eigen kasteel. Nu speelde Utrecht ook niet naar kunnen, maar dat zijn we gewend van de ploeg die zich altijd vooral kan opladen tegen topploegen maar het tegen de mindere goden nog wel eens laat liggen.

Sparta is de nummer tien van de eredivisie en heeft dat vooral te danken aan een uitstekende competitiestart. Het elftal van Henk Fräser speelt goed voetbal en probeert het publiek te vermaken, en dat gaat natuurlijk wel eens mis.

Zondag reist PSV af naar Rotterdam. Het elftal van Mark van Bommel kreeg zondagmiddag een ongenadig hard pak slaag toen AZ veel sterker dan de Eindhovenaren speelde en met 0-4 won in het Philips Stadion. Daardoor is PSV even uit beeld in de titelstrijd met Ajax.

Nu speelde PSV ook wel erg zwak, maar dat deed het een week eerder ook toen het in Utrecht van het kastje naar de muur weg getikt. Kopzorgen voor Van Bommel, kenners beginnen zich af te vragen of hij wel de juiste man voor PSV is.

Maar een overwinning kan natuurlijk alles weer rustig maken in Eindhoven. En dan is een wedstrijd tegen Sparta, dat net gepromoveerd is, een buitenkansje. Wij voorspellen een overwinning voor PSV.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares