Voorbeschouwing VVV-Venlo – Ajax (17-09-2019)

VVV-Venlo – Ajax

Oei, dat was toch een pijnlijke nederlaag tegen Sparta voor VVV-Venlo. Van een ploeg met de reputatie van de Limburgers mag je meer verwachten dan een smadelijke nederlaag tegen een promovendus.

Laten we de ploeg uit Venlo eens onder de loep nemen. Er vertrokken heel wat aardige namen uit Venlo. Smaakmaker Joosten keerde terug naar verhurende partij FC Utrecht en zo waren er nog meer spelers die Limburg verlieten. Ook trainer Maurice Steijn vertrok. Hij behaalde met VVV de laatste jaren uitstekende resultaten, maar kon zijn portemonnee vullen en geef hem eens ongelijk?

VVV wist met Robert Maaskant overigens een man met een uitstekende reputatie binnen te halen. Het is alleen voor Maaskant te hopen dat zijn selectie snel beter wordt of versterking krijgt.

Of Donny van de Beek er in Venlo bij is komende weekend weet niemand. Het schijnt zelfs bij de middenvelder zelf nog niet geheel duidelijk te zijn. Wie er wel zijn? Onana, Neres en Ziyech. Zij verlengden hun contracten in Amsterdam of zegden toe op zijn minst nog een jaar voor Ajax te blijven spelen. En dat is goed nieuws, want Ajax wil weer kampioen worden.

VVV-Ajax is voor ons een tweetje, met meer dan twee goals verschil.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares