VVV-Venlo – AZ

Voorbeschouwing VVV-Venlo – AZ (15-03-2020)

VVV-Venlo is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud in de eredivisie. Afgelopen weekend werd er in Emmen verloren van de plaatselijke FC (3-0). Dat is niet best, want Emmen was natuurlijk een directe concurrent.

Kortom: balen in Venlo. VVV is de nummer dertien van de eredivisie en weet dat het in AZ een tegenstander in topvorm treft. Want in Alkmaar ruikt men de kampioensschaal. AZ en Ajax staan allebei met 56 punten bovenaan, al is het doelsaldo van de Amsterdammers iets beter.

Afgelopen zaterdag veegde AZ op eenvoudige wijze ADO Den Haag van de mat.Koopmeiners (2), Wijndal en Druijf verzorgden de doelpunten in de 4-0 overwinning. Voor trainer Slot is het fijn om te weten dat er meer mensen kunnen scoren als Boadu en Idrissi dat een keer niet doen. En met Stengs heeft AZ nog een geweldig talent in de gelederen. De jonge spelers hunkeren naar de titel en eerlijk is eerlijk: die zou niet onverdiend zijn.

Maar dan moet er wel eerst worden gewonnen in Limburg. Wij denken dat AZ daar in slaagt, al is de valkuil dat de spanning toeslaat.

Maar puur op kwaliteit is AZ torenhoog favoriet voor de wedstrijd tussen VVV-Venlo en AZ.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares