Voorbeschouwing VVV-Venlo – FC Emmen (07-12-2019)

VVV-Venlo – FC Emmen

Bij AZ is het ook VVV-Venlo niet gelukt om te winnen. Dat is geen schande aangezien AZ één van de beste elftallen van Nederland heeft en VVV aan het opklimmen is uit een diep dal.

Dan is het dus knap dat VVV slechts met minimaal verschil verloor en dus de gehele wedstrijd uitzicht bleef hebben op een punt en de daarbij behorende stunt. VVV staat na het vertrek van Robert Maaskant onder leiding van Jay Driessen. Nu zal ook hij niet de wonderdokter zijn die VVV uit de problemen gaat houden, maar de wedstrijd van afgelopen zondag biedt enig perspectief op verbetering.

In de omgeving van Eindhoven zal het wel over zijn met de sympathie voor FC Emmen. PSV kwam nog op voorsprong tegen de club uit Drenthe, maar dat kleine clubje liet zich niet als een mak schaap naar de slachtbank brengen.

Eerst was er die prachtige goal die afgekeurd werd. Daar viel overigens nog best iets op aan te merken, maar het belangrijkste was: Emmen pakte in eigen huis een punt tegen PSV. Dat betekende feest in Drenthe zondagavond.

Nu moet Emmen afreizen naar Limburg om het tegen VVV Venlo op te nemen. Je zou zeggen dat Emmen de betere papieren heeft, maar wij gaan uit van een gelijkspel.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares