Voorbeschouwing VVV-Venlo – PSV (19-01-2020)

VVV-Venlo – PSV

VVV ontvangt zondagmiddag PSV in Venlo. De Limburgers staan op een realistische zestiende plaats, maar hadden blijkbaar op meer gehoopt want Robert Maaskant werd de laan uitgestuurd.

De trainer, die ooit zijn loopbaan veelbelovend begon, werd opgevolgd door Jay Driessen. Hij heeft de taak VVV te behouden voor de eredivisie, maar stiekem hoopt men op een mooie plek in de middenmoot. Dat lijkt ons nog een hele opgave met deze selectie.

Ook PSV nam afscheid van een hoofdtrainer. Mark van Bommel kreeg na meerdere zwakke prestaties de zak en zag hoe Ernest Faber plaats mocht nemen op zijn stoel. De interim-trainer krijgt daarbij advies van good-old Guus Hiddink en moet in 2020 de achtervolging op Ajax inzetten om mee te strijden om het kampioenschap. Daarbij krijgen de Eindhovenaren ook nog concurrentie van het uitstekend spelende AZ. Kortom: werk aan de winkel, want de ambities zijn groot in Brabant.

PSV zal de achtervolging natuurlijk willen beginnen met een overwinning op VVV. In de winterstop werd er geoefend tegen KAS Eupen en Club Brugge.

Beide wedstrijden gingen verloren, maar wij denken dat het team van Faber tegen VVV wel wint.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares