Voorbeschouwing Willem II – FC Emmen (24-08-2019)

Willem II – FC Emmen

Willem II, de huidige nummer zeven van de eredivisie, is goed gestart aan het seizoen. Hoewel er van Vitesse werd verloren, werden er ook twee overwinningen behaald door de Tilburgers. Die komen daarmee op zes punten.

De meest recente wedstrijd lijkt altijd de beste graadmeter. Die werd met 2-3 gewonnen in Sittard toen Fortuna de tegenstander was. Doelpunten kwamen van Marios Vrousai en Vangelis Pavlidis. En die laatste is natuurlijk wel een klein fenomeen. Knap hoe Willem II na Fran Sol weer een makkelijk scorende speler heeft weten vast te leggen!

Tegenstander FC Emmen maakt komend weekend de reis naar Brabant. FC Emmen is het kleine neefje van de eredivisie, heeft tot nog toe drie punten en versloeg afgelopen weekend erg knap SC Heerenveen. Nikolai Laursen en Glen Bijl waren de doelpuntenmakers in een wedstrijd die in 2-0 eindigde in het voordeel van Emmen.

Net als vorig seizoen moet Emmen zich richten op handhaving in de eredivisie. Door her en der punten bij elkaar te sprokkelen moet dat haalbaar zijn voor deze ploeg die, als het kan, vaak leuk voetbal wil laten zien.

Of het punten sprokkelen tegen Willem II zal lukken, valt nog te bezien. De Tricolores lijken ons iets te sterk voor Emmen. Wij vullen een 1 in.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares