Voorbeschouwing Willem II – PSV (10-11-2019)

Willem II – PSV

Bij het affiche Willem II – PSV gaan de gedachten onwillekeurig terug naar maart 2018 toen een ontketend Willem II met 5-0 won van de Eindhovenaren. Drie keer scoorde Fran Sol toen. De overige twee goals kwamen van Ben Rienstra.

De Willem II-fans zullen het niet snel vergeten, maar weten ook dat ze hun blik op de toekomst moeten richten. En die toekomst begint gewoon op zondagmiddag als om half drie hun club het weer tegen PSV opneemt.

En dat PSV is totaal niet in vorm. Er is in de competitie veel puntverlies geleden. FC Utrecht en AZ bleken te sterk voor de ploeg van Mark van Bommel, terwijl er tegen Sparta slechts met moeite gelijkgespeeld werd. Toch heerst er relatieve rust bij PSV, al is dat bijna altijd zo in de omgeving van het Phillips Stadion en de Herdgang.

Dat is het gemoedelijke waar de club om bekend staat, maar er zal nu toch even iemand de stilte moeten doorbreken door met de vuist op tafel te slaan, want als het zo doorgaat is de titelstrijd al in november beslist. Men volgt de ontwikkelingen van de eigen ploeg en van Ajax met argusogen.

PSV moet dus winnen in Tilburg. En wij denken dat dat lukt met minstens twee doelpunten verschil.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares