Voorbeschouwing Willem II – Vitesse (10-08-2019)

Willem II – Vitesse

Willem II begon het seizoen met een uitstekende overwinning op PEC Zwolle. 3-1 werd het en twee doelpunten kwamen van Pavlidis. Dat is een leuke speler, en nog jong.

De Griek is pas 21 jaar en speelde in het verleden voor VfL Bochum. In januari maakte hij zijn debuut voor Willem II in de gewonnen wedstrijd tegen aartsvijand NAC. In vijftien eredivisieduels scoorde Pavlidis tot nog toe zeven keer. Dat zijn cijfers waar je mee thuis kunt komen. Is er een nieuwe held opgestaan in Brabant?

Vitesse investeerde afgelopen zomer flink in de selectie. Daarbij waren Riechedly Bazoer en Oussama Tannane de meest opvallende namen. Beide spelers stonden vorig seizoen nog te spelen in het shirt van FC Utrecht. Bazoer bleek voor FC Utrecht financieel niet haalbaar om langer vast te leggen. Dat vinden veel Utrechters jammer.

Tannane is een heel ander verhaal. De Marokkaanse aanvaller maakte zich in de Domstad verre van populair door zwak spel en een vervelende houding in alle opzichten. Hij zal zich bij Vitesse opnieuw willen bewijzen voor het Nederlandse voetbalpubliek. En als hij in vorm raakt, zal men in Arnhem veel plezier aan Tannane beleven.

Wij denken dat Vitesse aan het langste eind zal trekken, maar ook dat Pavlidis doel zal treffen namens Willem II.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares