Voorbeschouwing Willem II – VVV-Venlo (21-09-2019)

Willem II – VVV-Venlo

Willem II stond enkele weken in de hoogste regionen van de eredivisie, maar is inmiddels belandt op een plaats die wellicht wat meer realistisch is. Er werd afgelopen weekend met 4-1 verloren van Heracles Almelo.

Ook Pavlidis, goed voor de enige Tilburgse goal, kon niet voorkomen dat er geen punten werden behaald. Dat is niet erg en er is niets aan de hand. Willem II hoeft geen kampioen te worden, maar een plek in het linkerrijtje zou wel gewenst zijn.

Dat geldt ook voor VVV-Venlo, maar wie eerlijk is weet ook dat het hoogst haalbare een positie rond de elfde plaats is. Dat is niet erg. VVV mag dan inmiddels een gezonde en vaste waarde in de eredivisie zijn, er waren jaren dat de aanwezigheid van de Venlonaren op het hoogste niveau niet vanzelfsprekend was.

Nu speelt VVV-Venlo een mooie rol van betekenis. Er worden geen prijzen gewonnen, maar tegenstanders houden terecht rekening met de club. Afgelopen weekend nog werden er punten gepakt op FC Groningen (2-1) dat een lesje in effectiviteit kreeg. Leuke club dat VVV!

Willem II is natuurlijk favoriet voor deze wedstrijd. Zeker in het eigen stadion zien wij de Tilburgers winnen. En wij noteren minstens twee doelpunten verschil.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account

0
Shares