ADO Den Haag – AZ

Voorbeschouwing ADO Den Haag – AZ (25-10-2020)

ADO Den Haag gaat het wel heel moeilijk krijgen dit seizoen. Het is niet best wat de spelers van de groen-gelen laten zien. Er is weinig bezieling, een tekort aan kwaliteit en het blijkt heel lastig om er een goed speelplan in te slijpen.

De Haagse formatie van trainer Aleksandar Rankovic staat op de zestiende plaats en is voor ons een regelrechte degradatiekandidaat. En dat is toch jammer, want ADO hoort natuurlijk wel gewoon in de eredivisie. Er zijn al jaren allerlei plannen om in Den Haag een subtopper te maken, maar tot op heden komt er weinig van terecht.

Waar ook weinig van terecht komt zijn de uitgesproken ambitites van AZ dat vorig seizoen speelde als een titelkandidaat, maar nu veel steken laat vallen. Natuurlijk lopen er in Alkmaar veel jonge talenten rond en kunnen die wisselvallig zijn, maar twee keer een aardige voorsprong weggeven lijkt ons toch een teken aan de wand.

En dan is er ook nog sprake van een groot aantal coronabesmettingen binnen de selectie. Het zijn, kortom, geen fijne tijden voor AZ. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat het beter gaat worden.

AZ moet winnen in Den Haag en volgens ons gaat dat zonder veel problemen lukken.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account