ADO Den Haag – FC Utrecht

Voorbeschouwing ADO Den Haag – FC Utrecht (04-04-2021)

ADO Den Haag is er zaterdagavond niet in geslaagd om te stunten in de Johan Cruijff Arena. Al na een minuut of elf stond Ajax op een 1-0 voorsprong.

Daarna ging het hard en was ADO kansloos voor een de punten. Daar hadden ze waarschijnlijk al wel rekening mee gehouden in ‘de mooie stad achter de Duinen’, maar de club kan de punten natuurlijk goed gebruiken.

ADO Den Haag staat op de laatste plaats en ziet concurrent Emmen her en der punten sprokkelen. Bij ADO lukt dat niet zo goed, ondanks de versterkingen die afgelopen winter naar de stad van de Ooievaar kwamen.

Ook bij FC Utrecht overheerst de teleurstelling. De club kwam vorige week in het nieuws door een goedbedoelde felicitatie aan rivaal Ajax die bij de supporters uit de Domstad nogal in het verkeerde keelgat schoot.

Op het veld houdt het ook niet over met de ambitieuze club uit het midden van het land. Er wordt wel met enige regelmaat een of meerdere punten gepakt, maar de manier waarop dit gaat is simpelweg zwak.

Zelden hebben we FC Utrecht zo zonder passie zien spelen als in dit seizoen. De zwakste speler is wekelijks Gyrano Kerk, maar het is opvallend dat hij in de meeste gevallen daarna gewoon weer in de basis verschijnt.

Wij voorspellen dat Utrecht en ADO Den Haag gelijk gaan spelen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account