ADO Den Haag – Feyenoord

Voorbeschouwing ADO Den Haag – Feyenoord (02-05-2021)

Je zult toch maar supporter van ADO Den Haag zijn. We hebben het eerder al gezegd, maar nu is de club ook nog een speelbal bedrijven en rijke mensen geworden.

Er wordt met bijna iedereen met een portemonnee gesproken over een overname. De Chinezen willen van ADO af. Dat is al een hele opluchting, want de Chinese plannen het de club geen steek verder gebracht. Er is nog wel een rechtszaak gaande, want in Den Haag zegt men nog ruim 2 miljoen euro uit China tegoed te hebben.

Ondertussen is een rapper met de artiestennaam Boef aan het roepen dat hij ADO Den Haag wel wil kopen, want het lijkt hem wel leuk om een eigen voetbalclub te hebben. Nogmaals: je zult toch maar supporter van ADO Den Haag zijn.

Ondertussen wordt er ook nog gewoon gevoetbald en staat ADO op het punt van degraderen en moet het komend weekend spelen tegen Feyenoord. Daar doet aanvoerder Steven Berghuis niet mee na een rode kaart tegen Vitesse.

Curieus: Feyenoord-trainer Dick Advocaat is een Haags boegbeeld. Maar de kans dat hij zijn oude club een helpende hand gaat toesteken is natuurlijk heel klein.

Kortom: wij verwachten dat Feyenoord wint en ADO Den Haag nog dieper wegzakt (op sportief gebied).

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account