ADO Den Haag – RKC Waalwijk

Voorbeschouwing ADO Den Haag – RKC Waalwijk (27-02-2021)

Het zorgenkindje uit de stad van de politieke macht is ADO Den Haag. En die club heeft betere tijden gekend. Sterker nog: het moet oppassen voor degradatie.

De club ging onderuit bij Fortuna Sittard en moet echt oppassen voor play-offs degradatievoetbal aan het einde van de rit. In Den Haag is de afgelopen jaren veel (Chinees) geld besteedt aan de club, maar tot de gewenste resultaten heeft dat nog niet geleid. Het is bij ADO altijd onrustig en dat komt de sportieve prestaties niet ten goede.

In Waalwijk heerst serene rust. Vogels fluiten en alleen het sproeien van de velden zorgt voor geluid. Er is geen vuiltje aan de lucht voor RKC. Er werd afgelopen weekend knap gewonnen van Heracles met 3-0 en ook de ranglijst baart niet tot zorgen. Laat Fred Grim maar schuiven met zijn RKC. Hij pakt de punten en is de lachende derde.

ADO Den Haag moet echt winnen om uit de problemen te komen. Met de juiste instelling kan dat, maar RKC heeft bewezen ook een goede ploeg te hebben. Kortom: geen makkie voor ADO Den Haag.

Dan maar die kat in het nauw van stal halen. Die maakt rare sprongen en daarom kan ADO winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account