ADO Den Haag – sc Heerenveen

Voorbeschouwing ADO Den Haag – sc Heerenveen (28-11-2020)

Bij ADO Den Haag heeft de trainerswissel niet het gewenste effect opgelegd. Rankovic moest het veld ruimen, al lijkt het erop dat dat vooral met politiek te maken had. Zijn opvolger is de immer sympathieke en correcte Ruud Brood.

Bij zijn aanstelling sprak hij nog positieve woorden over de selectie, maar ook hij moet zich in Het Kasteel rot geschrokken zijn. 6-0 werd het. In het voordeel van Sparta. ADO Den Haag kon geen vuist maken en lijkt ten dode opgeschreven. Den Haag heeft veruit de zwakste ploeg in de eredivisie.

Even leek het er op dat RKC deze eer ten beurt viel, maar de Waalwijkers doen het lang niet slecht. Ruud Brood lijkt een verkeerde keuze gemaakt te hebben. Lullig, maar wel waar.

SC Heerenveen gaf in Waalwijk een voorsprong weg. Het was niet goed wat de Friezen lieten zien. Dat is jammer, want Heerenveen begon zo sterk aan de competitie, maar zijn gezakt naar de zesde plaats. Gelukkig mogen ze nu op bezoek bij ADO Den Haag. Op papier is dat een lekkere tegenstander na zo’n verliespotje tegen RKC.

Voor ADO geldt dat geen enkele tegenstander een prettige is. Puur vanwege het feit dat ze momenteel alle 17 beter zijn dan de Hagenezen. Onnodig om te melden dat we denken dat Heerenveen in Den Haag wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account