Ajax – Heracles Almelo

Voorbeschouwing Ajax – Heracles Almelo (22-11-2020)

Ajax is, samen met Vitesse, de koploper van de eredivisie. Het doelsaldo van de Amsterdammers is beter, maar dat niet zo gek als je met 13-0 van VVV wint. Daarna was er nog een niks-aan-de-hand-winst op FC Utrecht in een lege Galgenwaard waar het 0-3 werd.

Davy Klaassen is momenteel de held van de Amsterdamse fans, maar misschien is de ontwikkeling van Ryan Gravenberch nog veel interessanter. De middenvelder laat wekelijks zien probleemloos aan te haken bij de vaderlandse top. De geruchten gaan dat Ajax echter bereid is om mee te werken aan een transfer van dit talent. Eeuwig zonde, maar een lege bankrekening is ook geen optie. En we weten allemaal hoe de situatie anno 2020 is.

Dat geldt dus ook voor Heracles dat ietwat anoniem door de eredivisie schuift. Met een tiende plaats zijn ze in Almelo niet zo tevreden, maar van onrust is ook geen sprake. In de interlandperiode oefende Heracles tegen FC Emmen en won het met 3-1 en zag het dat Knoester werd opgeroepen voor Jong Oranje.

Voor die periode werd er met 1-1 gelijk gespeeld tegen Sparta en kwamen de Almeloërs een ronde verder in de KNVB-beker. Eigenlijk is er dus niks te melden over Heracles.

Natuurlijk is Ajax de gedoodverfde favoriet tegen Heracles. Wij voorspellen dan ook een overwinning voor de Amsterdammers.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account