Ajax – PSV

Voorbeschouwing Ajax – PSV (10-01-2021)

Ajax heeft het jaar 2020 als koploper afgesloten en kan dus terugkijken op een sportief succesvol jaar. De Amsterdammers werden officieel geen kampioen in de zomer, maar waren goed op weg om dat wel te worden.

In de huidige competitie vestigde Ajax een record door maar liefst 13 keer te scoren tegen VVV. Ook in het bekertoernooi is de ploeg van Erik ten Hag nog actief na een ietwat gelukkige zege op FC Utrecht.

Het enige smetje was de uitschakeling in de Champions League, maar Ajax is nog wel actief in de Europa League. Met een beetje geluk kan het dus een mooi seizoen worden voor de Amsterdammers. Maar dan is het kampioenschap toch een vereiste.

Daarbij wordt Ajax op de hielen gezeten door PSV. De Eindhovenaren presteren uitstekend en zien steeds meer spelers in vorm raken. Bovendien heeft PSV met Mario Götze een spits van wereldfaam in de gelederen. PSV heeft één punt minder dan Ajax, maar wil in 2021 echt meestrijden om de titel.

De maand januari wordt aangeduid als super januari omdat alle topploegen tegen elkaar spelen. Ajax en PSV zijn de eersten en misschien is dit wel de meest belangrijke wedstrijd van de maand en het jaar.

Wij voorspellen een overwinning voor Ajax.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account