FC Emmen – Vitesse

Voorbeschouwing FC Emmen – Vitesse (16-01-2021)

Het gaat niet goed in Emmen. Het elftal van Dick Lukkien staat op een treurige laatste plek in de eredivisie. Ook tegen Heracles Almelo ging het mis. De Emmenaren gingen met een 4-0 nederlaag de bietenbrug op in Almelo.

Nu heeft Emmen een hoge gunfactor en een ploeg met karakterjongens, maar kunnen we rustig stellen dat het tekort komt voor de eredivisie. Er moet in Emmen snel iets gebeuren om directe degradatie te ontlopen.

Dan volgt waarschijnlijk de niet te ontlopen strijd in de nacompetitie. Je kunt een leuker vooruitzicht hebben als supporter van de plaatselijke FC van Emmen.

Vitesse speelde tegen FC Utrecht in eigen huis en deed wat het moest doen. Utrecht werd probleemloos aan de kant gezet, maar dat is geen kunst als je kijkt naar de inzet die de Domstedelingen op de mat legden.

Vitesse drong door tot de top drie van de eredivisie en behield die plek door de nederlaag die PSV leed tegen AZ. Het elftal is gewoon ontzettend goed bezig dit seizoen en heeft niks te vrezen van wie dan ook.

En dus ook niet in Emmen. Vitesse is daar uiteraard de gedoodverfde favoriet voor de zege. En wij verwachten dat de Arnhemmers die rol waar gaan maken.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account