FC Groningen – Feyenoord

Voorbeschouwing FC Groningen – Feyenoord (07-02-2021)

FC Groningen, die club met die talentvolle trainer en een teruggekeerde zoon die nooit fit genoeg is om mee te doen, staat op dit moment op de zesde plaats en dat is echt niet slecht.

Groningen ligt prima op koers om de Play Offs te halen, maar verloor wel van Heracles Almelo zaterdagavond. Kan gebeuren… de Groningse nuchterheid raakt niet in paniek. Daar is ook geen reden toe. Het gaat prima in de Martinistad. Als er ook nog eens wat mensen mogen komen kijken, is het helemaal feest.

Bij Feyenoord maakte Steven Berghuis zich de afgelopen week onsterfelijk belachelijk. De aanvoerder van Feyenoord liet zich naar voren schuiven om namens een groep verwende snotneuzen aan de pers te verkondigen dat hij met trainer Advocaat had gesproken.

De heertjes vonden het niet leuk dat hun trainer iets onaardigs had gezegd en dat hij AZ beter vond. Deze kleuters mogen blij zijn dat ze nog even de oefenstof van een ervaren en succesvolle trainer kunnen meepakken voor hij met pensioen gaat.

Dat Berghuis daarna gepikeerd reageerde omdat hij vond dat hij hard genoeg werkte was nog lachwekkender. Misschien moet deze jongen eens een dagje meelopen met een gemiddelde supporter. Dan ziet hij wat hard werken is.

Desondanks denken wij dat Feyenoord wint in Groningen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account