FC Twente – Ajax

Voorbeschouwing FC Twente – Ajax (14-01-2021)

In Enschede gaat Ajax op jacht naar revanche. De Amsterdammers verloren begin december in de eigen Johan Cruijff Arena van FC Twente. Dat moet beter kunnen. En dus gaat Erik ten Hag tegen zijn oude club op jacht naar drie punten.

Collega Ron Jans zal er anders over denken. Dat is terecht, want hij presteert met zijn elftal meer dan uitstekend. De overwinning op FC Emmen van afgelopen weekend lag dan ook geheel in de lijn der verwachting voor de huidige nummer zes van de eredivisie.

Ajax is koploper, versterkte zich vorige week met spits Sebastién Haller en liet tegen PSV zien dat het uitstekend kan presteren. Tegen de Eindhovenaren werd het 2-2, maar FC Twente is wel van mindere orde.

Ajax kan uitstekend combineren en heeft een aanval die het doel weet te vinden. Hoewel het gerucht gaat dat Brobby Ajax op huurbasis gaat verlaten, hoeft Ten Hag zich geen zorgen te maken over scoren vermogen.

Die lijkt met Haller gegarandeerd. Bijna had hij binnen een paar minuten zijn eerste Ajax-treffer genoteerd, maar buitenspel wist dat te verhinderen.

Tegen Twente zal het wel lukken. De Fransman, die in het verleden indruk maakte bij FC Utrecht, gaat alle verwachtingen waarmaken.

Wij gaan dus voor een overwinning voor Ajax.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account