FC Twente – Feyenoord

Voorbeschouwing FC Twente – Feyenoord (21-02-2021)

FC Twente, dat zo sterk aan het seizoen begon, is een beetje aan het wegzakken. Een paar maanden geleden was het nog allemaal hosanna in Enschede, maar nu is er toch sprake van enig chagrijn.

Het elftal van Ron Jans wist weliswaar van Vitesse te winnen, maar speelde nog niet zo goed als het zou kunnen. De aanval hapert en heeft te maken met blessures. Dat is lastig. Voor Twente is te hopen dat er punten gepakt worden, anders zien we de zevende plek binnenkort uit zicht raken.

Bij Feyenoord hadden ze graag op de derde plaats in de eredivisie willen staan, maar dat was buiten AZ en Vitesse gerekend. Vitesse zit in een dip, maar AZ is juist bezig aan een opwaartse beweging. Feyenoord lijkt het kind van de rekening te worden en is ontzettend wisselvallig.

Als de Rotterdammers dit seizoen enige glans willen geven en Dick Advocaat een mooi afscheidscadeau gunnen is het misschien beter om volledig voor het toernooi om de beker te gaan. Dan pak je een tastbare prijs en Europa League voetbal. Daar zou in Rotterdam iedereen blij mee moeten zijn.

In Enschede moet Feyenoord het in een leeg stadion opnemen tegen FC Twente. Wij denken dat het daar wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account