FC Utrecht – Feyenoord

Voorbeschouwing FC Utrecht – Feyenoord (11-04-2021)

De eerste helft tegen ADO Den Haag leek FC Utrecht verdacht veel gallery play te spelen. ADO had helemaal niks in te brengen tegen het elftal van René Hake.

Daardoor stond Utrecht al bij rust op een comfortabele voorsprong van 0-3. Wie had gedacht dat de Domstedelingen na rust uit zouden lopen op een grote zege of zelfs dubbele cijfers kwam bedrogen uit: Er was veel minder goed spel na de thee, maar door de grote voorsprong won Utrecht de wedstrijd uiteindelijk met een nette 1-4. Dat is natuurlijk fijn als je weet dat een week later Feyenoord op bezoek komt.

Want ondanks alles is Feyenoord nog wel altijd een topclub. Hoewel de club momenteel meer op FC Berghuis begint te lijken en wederom dreigt in financiële problemen te komen, is er nog altijd dat prachtige stadion, een supporterslegioen met reputatie en een clubhistorie waar je alleen maar met respect over kunt praten.

Dat weten ze in Utrecht ook, dus men zal met hoge concentratie en maximale inzet aan de aftrap moeten verschijnen om in een lege Galgenwaard van Feyenoord te winnen.

FC Utrecht, toch altijd een club die het van aanvallend voetbal en hard werken moest hebben was ooit een typische volksclub, maar de laatste jaren is dat DNA een beetje aan het veranderen.

Maar goed: wij voorspellen een gelijkspel komende zondag.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account