FC Utrecht – Fortuna Sittard

Voorbeschouwing FC Utrecht – Fortuna Sittard (19-12-2020)

Onder supporters van FC Utrecht is de onvrede enorm. Diverse columns op internet hebben de spelersgroep bereikt. Daar was men ‘not amused’ over de vrijheid van meningsuiting waar de fans gebruik van maakten.

Met name Simon Gustafson, die bij afwezigheid van Willem Janssen de aanvoerdersband draagt, kreeg er van langs in de kritieken. Tegen PSV kreeg het elftal van René Hake de kans om het ongelijk van de fans te bewijzen. Dat is slechts deels gelukt.

In Eindhoven verloor Utrecht weliswaar, maar had het recht op meer. Bij Utrecht wordt een scorende spits gemist. Het lijkt er meer en meer op dat dat de jubilaris dit seizoen gaat nekken.

Op de veertiende plaats in de eredivisie vinden we Fortuna Sittard terug. De Limburgers staan daarmee lager dan gehoopt. Maar wie realistisch is zal niet ontkennen dat deze plek hoort bij de ploeg die het groen-geel van Fortuna op dit moment kan vertegenwoordigen. In Almelo werd er afgelopen weekend wel gewonnen van Heracles.

Fortuna Sittard zal ook in Utrecht willen winnen. Trainer Sjors Ultee heeft bovendien een verleden als assistent-trainer van Robbie Alflen in de Domstad.

Nu is het wel zo dat FC Utrecht het vaak tegen zwakkere ploegen af laat weten, maar toch voorspellen we dat er bij FC Utrecht een keer een knop om zal gaan.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account