FC Utrecht – Heracles Almelo

Voorbeschouwing FC Utrecht – Heracles Almelo (16-01-2021)

Je zult maar René Hake zijn. In december hielden de spelers van FC Utrecht een pleidooi om de sympathieke oefenmeester toch vooral als vaste trainer bij de club aan te stellen. Nu, een klein maandje later, laten diezelfde spelers hem vallen als een baksteen.

Het inspiratieloze gewandel dat FC Utrecht tegen Vitesse liet zien is zelden vertoond op de Nederlandse velden. FC Utrecht is bezig aan een waardeloos seizoen, maar had vooraf een grote mond over het aanvallen van de top 3.

De voetballiefhebbers in de Domstad zijn niet te benijden. Wel trok Utrecht met Ter Avest een verdedigende versterking aan. De vraag is of hij tegen Heracles meteen zal spelen.

In Almelo maakt men zich geen zorgen. De wedstrijd tegen Emmen verliep probleemloos deze week. Een hattrick voor Bakis zorgde voor de 3-0 voorsprong, waarna Vloet nog een laatste duit in het zakje deed: 4-0.

Bij Heracles raakt men sowieso niet snel in paniek, maar daar is nu ook totaal geen reden voor. Een elfde plek is prima met deze selectie. En dan ook nog naar het zwakke FC Utrecht aanstaande zaterdag. In Almelo slaapt iedereen heerlijk!

FC Utrecht zal toch echt uit een ander vaatje moeten tappen om iets te presteren tegen Heracles. De uitwedstrijd ging enkele maanden geleden, onder Van den Brom, kansloos onderuit. Men sprak toen van de ondergrens.

Inmiddels ligt het niveau van Utrecht nog lager. Wij voorspellen dat Heracles wint.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account