FC Utrecht – PSV

Voorbeschouwing FC Utrecht – PSV (16-05-2021)

FC Utrecht blies een beetje hoog van de toren in het jubileumseizoen. Eigenaar Frans van Seumeren was wel erg enthousiast toen hij de ambitie om de top 3 aan te vallen uitsprak.

Onder John van den Brom leek het een ongekend drama te worden. Tot opluchting van heel Utrecht vertrok Van den Brom echter naar Genk. Zijn opvolger werd René Hake.

En we kunnen niet anders dan concluderen dat hij het gewoon naar behoren heeft gedaan. FC Utrecht wist zich voortijdig te plaatsen voor de play-offs voor Europees voetbal en dat is eigenlijk precies waar het hoort. De volgende ambitie is om die play-offs te winnen, al zal Van Seumeren die ambities waarschijnlijk minder hard uitspreken.

Zondagmiddag komt PSV op bezoek in de Galgenwaard om het seizoen af te sluiten. De Eindhovenaren kunnen terug kijken op een seizoen waarin het kansloos was ten opzichte van Ajax.

Het kwam simpelweg te kort en het ging bij PSV wel vaak over spelers die niet of weinig speelden. Dat brengt ons op Mo Ihattaren. Waar speelt hij na de zomer? De kans dat dat niet in Eindhoven is, lijkt ons aannemelijk.

FC Utrecht en PSV gaan zondag een zakelijk gelijkspel op de mat leggen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account