FC Utrecht – VVV-Venlo

Voorbeschouwing FC Utrecht – VVV-Venlo (14-02-2021)

FC Utrecht staat op de negende plaats in de eredivisie en hoefde zondagmiddag een 20 kilometer van de Domstad naar de hoofdstad niet af te leggen. De wedstrijd tegen Ajax in de Johan Cruijff Arena was immers afgelast.

FC Utrecht zit momenteel in een rare periode. Er wordt gewonnen van het sterkte AZ en enkele dagen later op een zwakke manier gelijkgespeeld tegen PEC Zwolle, toch geen hoogvlieger.

Voor trainer René Hake is er nog heel wat werk te verzetten om FC Utrecht in het jubileumjaar de play-offs in te loodsen, want FC Utrecht is na een uitermate slechte start momenteel veel te wisselvallig.

VVV-Venlo krijgt het toch elke keer voor elkaar om leuk voor de dag te komen. Het is niet zo dat VVV over buitengewoon spelersmateriaal beschikt, maar trainer De Koning laat zijn elftal uitstekend spelen. Daarin kan spits Giakoumakis uitstekend renderen en uitgroeien tot een legende in Venlo.

Zou er in die stad nog een Grieks restaurant te vinden zijn waar hij, na de heropening van de horeca, moet betalen voor zijn eten?

Voor de soms wat fletse defensie van FC Utrecht moeten we maar hopen dat Giakoumakis zondag zijn dag niet heeft. Anders zien we het somber in. Ach: het zal wel weer gelijk worden bij Utrecht.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account