FC Utrecht – Willem II

Voorbeschouwing FC Utrecht – Willem II (01-05-2021)

FC Utrecht is onder trainer René Hake bezig aan een indrukwekkende reeks. De sfeer was in de eerste seizoenshelft in dit jubileumseizoen ronduit narrig.

John van den Brom vluchtte naar Genk en dat vond werkelijk niemand vervelend in de Domstad. Daarna werd Hake zijn opvolger en die doet het uitstekend. Er werd gelijkgespeeld tegen Ajax en afgelopen weekend gewonnen in Enschede waar FC Twente de tegenstander was (1-2).

Dat Gyrano Kerk in vorm lijkt te komen is een mooie bijkomstigheid met de play-offs in het vooruitzicht. In Utrecht willen ze maar één ding: Europa in!

Dan moet er dus gewonnen worden van tegenstander Willem II. Onder supporters van FC Utrecht leeft de wedstrijd tegen Willem II enorm. Want was het niet Willem II dat vorig seizoen ten koste van Utrecht een dubieus Europees ticket kreeg toegewezen?

En waren het niet Willem II-supporters die dat vierden met anti-Utrecht leuzen? Jawel, en dus lijkt het in Utrecht heel lekker om Willem II het laatste zetje in de richting van degradatie te kunnen geven. Willem II staat er namelijk niet goed voor. De Tilburgers moeten echt oppassen voor degradatie.

FC Utrecht won eerder dit seizoen met 0-6 in Tilburg van Willem II. Dus het niet gek om de ploeg van René Hake als favoriet te beschouwen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account