Feyenoord – ADO Den Haag

Voorbeschouwing Feyenoord – ADO Den Haag (27-09-2020)

Feyenoord is de huidige nummer zeven van de eredivisie en speelde afgelopen weekend teleurstellend gelijk tegen FC Twente. Na afloop ging het vooral over het Rotterdamse publiek dat niet muisstil op een stoeltje naar de wedstrijd had gekeken.

Wie daar over valt is nog nooit in een voetbalstadion geweest. Voetbal is emotie. Voor veel mensen is het uitje naar het stadion de grootste uitlaatklep van de week. Daar hoort gejuich en gemopper bij. Zeker als je al zo lang hebt moeten wachten tot je weer eens naar je club kan.

Natuurlijk hebben ook de fans van andere clubs lang moeten wachten. In Den Haag bijvoorbeeld. Maar daar worden de ADO-supporters nog niet erg verwend. ADO staat op de vijftiende plaats en verloren afgelopen weekend van FC Groningen. Als je eigen verdedigers voor de tegenstanders scoren helpt dat natuurlijk niet mee. Maar laten we eerlijk zijn: dit wordt voor ADO een lastig seizoen, ook met al die zogenaamde versterkingen.

Wij denken dan ook dat Feyenoord in het eigen stadion probleemloos wint van ADO Den Haag. En dan zullen de supporters van de Rotterdammers gewoon juichen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account