Feyenoord – FC Emmen

Voorbeschouwing Feyenoord – FC Emmen (20-03-2021)

In Rotterdam-Zuid zal het chagrijn groot zijn. Feyenoord is weer bezig aan een verloren seizoen. De winter van de lange en succesvolle loopbaan van Dick Advocaat is aangebroken.

Het is hem niet gelukt om met Feyenoord de hoofdprijs te pakken. Wel speelde zijn ploeg zondag knap gelijk tegen PSV. Dat was, gezien het spelbeeld, niet onterecht.

Feyenoord lijkt af te stevenen op een plek in de Play-Offs voor Europees voetbal, maar hadden gedacht hoger te eindigen. Gelukkig komt zaterdagavond FC Emmen naar De Kuip. Dat is op papier een makkelijke tegenstander, maar ook een tegenstander die uit het niets voor een verrassing kan zorgen.

Zeker in de huidige situatie lijkt Emmen op een kat in het nauw. Die maakt rare sprongen en kan zomaar met vechtlust op voorsprong komen in Rotterdam. Dan is het nog maar de vraag of het enigszins labiele elftal van Feyenoord bij machte is om zich mentaal te verweren.

Voetballend zit er natuurlijk meer kwaliteit bij Feyenoord. En als Feyenoord doet wat het moet doen, is er niks aan de hand en kan er ook zomaar een grotere uitslag op het scorebord komen te staan.

Veel hangt dus af van de ontwikkelingen tijdens de wedstrijd. Wij zetten ons geld op Feyenoord.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account