Feyenoord – FC Twente

Voorbeschouwing Feyenoord – FC Twente (20-09-2020)

Bij Feyenoord draait alles om Steven Berghuis. De vleugelaanvaller was ook tegen PEC Zwolle uitstekend in vorm en zorgde hoogstpersoonlijk voor de overwinning bij de seizoensopening. Maar zolang de transfermarkt open is, houden ze in Rotterdam hun hart vast.

Een vertrek van de aanvaller zou een flinke aderlating zijn voor het elftal van Dick Advocaat. Wel moet gezegd worden dat Feyenoord met Mark Diemers een uitstekende aankoop lijkt te hebben gedaan. De middenvelder die in het verleden voor FC Utrecht, Cambuur en De Graafschap speelde, werd opgepikt bij Fortuna Sittard en speelde in zijn eredivisiedebuut voor de Rotterdammers een sterke wedstrijd.

Bij FC Twente staan de zaken er anders voor. Met Ron Jans is er een leuke trainer binnen gekomen, maar de selectie van Twente kan wel wat verbetering gebruiken. Of gaat Jans zijn ploeg echt beter kunnen maken? In elk geval heeft Jans de eerste drie punten binnen.

Tegen Fortuna Sittard won Twente in eigen huis met 2-0. Dat is knap, en ook ontzettend leuk voor de sympathieke Ron Jans. De vraag is nu of Twente kan stunten tegen sterkere ploegen.

En dat valt te bezien. Feyenoord heeft natuurlijk meer kwaliteit, maar ook meer ervaring om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Wij verwachten een Rotterdams feestje in De Kuip.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account