Feyenoord – Fortuna Sittard

Voorbeschouwing Feyenoord – Fortuna Sittard (04-04-2021)

Oei, wat een blamage voor Feyenoord. De Rotterdammers speelden met 1-1 gelijk tegen laagvlieger en degradatiekandidaat FC Emmen.

Voor rust had Feyenoord al een ruimere voorsprong kunnen hebben, maar de ploeg van Dick Advocaat was niet scherp genoeg. Na rust bleef Emmen er in geloven en kreeg het kansen.

Uiteindelijk ging de bal op de stip na ingrijpen van de VAR toen Geertruida op de voet van Caner Cavlan ging staan: 1-1. Dat komt aan in Rotterdam waar ze zagen dat AZ nu prinsheerlijk op de derde plaats staat.

Fortuna Sittard had zaterdagavond recht op meer tegen FC Utrecht, maar het verloor met 0-1. Fortuna Sittard beet te weinig van zich af en kon daardoor Utrecht niet goed in de problemen brengen.

Toch is het knap wat de jonge trainer Ultee bij Fortuna Sittard voor elkaar heeft gekregen. De ploeg staat op de elfde plaats en is al vroeg in het seizoen veilig.

Als er ooit een kans was om Feyenoord in De Kuip te verslaan, is dat dit seizoen wel. De ietwat labiele ploeg van Advocaat heeft een mentaal probleem en gebrek aan leiderschap in de ploeg.

Kortom: daar kun je van winnen met de juiste instelling! Wij denken dat het gelijkspel wordt.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account