Feyenoord – Heracles Almelo

Voorbeschouwing Feyenoord – Heracles Almelo (06-12-2020)

Het grote nieuws bij Feyenoord is deze week de aankondiging van trainer Dick Advocaat. Hij liet weten de Rotterdamse club na dit seizoen te gaan verlaten. De Haagse trainer met een schat aan ervaring is bezig aan een uitstekend seizoen.

Feyenoord heeft nog geen wedstrijd verloren. Maar tegen FC Utrecht hadden de Rotterdammers het nodige geluk omdat de aanvallers van de Domstedelingen niet scherp waren. Het is de vraag hoe lang Feyenoord het vol kan houden. Volgens kenners lopen de spelers van Advocaat op hun laatste benen en is het instorten in werking gezet.

Heracles komt zondag al vroeg op bezoek in De Kuip. Dat wordt een weerzien met Bryan Linssen die in het verleden zeventig keer voor de club uit Almelo speelde. De huidige speler van Feyenoord scoorde daarin 25 keer. In Almelo zouden ze hem graag weer in de armen willen sluiten, want Heracles kan wel een sportieve injectie gebruiken.

De ploeg staat op de vijftiende plaats en dat is niet waar men in Almelo en omgeving op had gehoopt.

Van de twintig eerdere ontmoetingen won Feyenoord er vijftien. Alleen in 2013 won Heracles in De Kuip. Ook komende zondag is Feyenoord natuurlijk favoriet voor de eindzege. Wij gaan daar in mee.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account