Feyenoord – PSV

Voorbeschouwing Feyenoord – PSV (31-01-2021)

Wat is er aan de hand met Feyenoord. Het elftal was maandenlang onverslaanbaar, maar verloor deze week van AZ en sc Heerenveen. Met name in Friesland maakte het elftal van Dick Advocaat een uitglijder van jewelste.

Het leek wel een trainingspartijtje. Heerenveen speelde moeiteloos door de Rotterdamse defensie. Feyenoord kon alleen maar lijdzaam toezien. Het deed pijn aan de ogen, vooral bij supporters van de club uit Rotterdam Zuid.

Eerder, tegen AZ, ging het al niet lekker maar was er geen sprake van een ondergrens. Dick Advocaat kondigde aan dat een groepsgesprek op vrijdag uitkomst moet bieden om alle neuzen weer de goede kant op te zetten.

Komend weekend komt PSV op bezoek in De Kuip. De Eindhovenaren deden afgelopen speelronde gewoon wat ze moesten doen door te winnen van FC Emmen. Invaller Mauro Junior speelde een belangrijke rol. Hij scoorde, net als Zahavi.

Het ging niet gemakkelijk in Emmen, want pas in de laatste tien minuten scoorde PSV de twee treffers. Waarschijnlijk krijgt PSV tegen Feyenoord meer ruimte om te voetballen. En dan is het de vraag of het kan winnen.

Veel zal afhangen van welke ploeg als eerste weet te scoren. PSV lijkt iets sterker op dit moment, maar zo’n topwedstrijd kan soms onverwachte krachten losmaken. Een gelijkspel behoort dus ook tot de mogelijkheden.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account