Feyenoord – sc Heerenveen

Voorbeschouwing Feyenoord – sc Heerenveen (23-12-2020)

Het begon ook wel wat saai te worden. Feyenoord leek simpelweg niet te kunnen verliezen. Onder Dick Advocaat werden de Rotterdammers 26 keer achter elkaar niet verslagen in de eredivisie.

Tot zondag Vitesse in de eigen Gelredome met 1-0 te sterk bleek. Maar toch: applaus voor Feyenoord dat een knappe prestatie leverde. Toch is niet alles hosanna in De Kuip. De kritiek op aankoop Bryan Linssen lijkt aan te zwellen.

Linssen was in de subtop bij Vitesse steevast één van de beste spelers, maar bij Feyenoord komt dat er nog niet helemaal uit. Voor de voetballiefhebber is te hopen dat daar verandering in komt, want als hij in goeden doen is, is Linssen een lust voor het oog.

Tegenstander deze week is sc Heerenveen. De Friezen liepen afgelopen weekend in het eigen Abe Lenstra Stadion tegen een nederlaag tegen Heracles. Het werd 1-2 en wie anders dan Joey Veerman zorgde voor de Friese treffer? Zo langzamerhand is Veerman een waar fenomeen.

Het is niet allemaal even gepolijst, maar het gemak waarmee de aanvaller scoort is opmerkelijk te noemen. Of hij in Rotterdam, tegen Feyenoord, ook belangrijk kan zijn voor zijn ploeg is de grote vraag.

Hoewel Feyenoord de laatste weken wel gemakkelijk tegengoals incasseert. Wij voorspellen een gelijkspel in De Kuip.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account