Feyenoord – Vitesse

Voorbeschouwing Feyenoord – Vitesse (25-04-2021)

Feyenoord had in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in eerste instantie weinig in te brengen.

In de Galgenwaard hadden de Rotterdammers moeite met de snelle Kerk en moest het toezien hoe FC Utrecht meerdere kansen kreeg.

Dat het bij rust 1-1 stond was vooral te danken aan het tweede eigen doelpunt van de wedstrijd, want na de eigen goal van Fer, was het Utrechter Gustafson die voor de gelijkmaker zorgde door de bal achter zijn eigen keeper te koppen.

In de tweede helft was er sprake van een heel ander spelbeeld. Feyenoord was de betere ploeg en FC Utrecht leek inspiratieloos toe te kijken hoe de ploeg van Dick Advocaat via een treffer van Steven Berghuis met de drie punten naar Rotterdam ging.

Inspiratieloos was ook het optreden van Vitesse tegen ADO Den Haag. De Arnhemmers kunnen als excuus aanvoeren dat de bekerfinale tegen Ajax in aantocht was, maar het vertoonde spel in de Gelredome was wel heel zwak vrijdagavond.

Snel vergeten maar, want Vitesse kan tegen Feyenoord hele goede zaken doen door te winnen. De Arnhemse ploeg wil graag boven de Rotterdammers eindigen en dan is een overwinning in De Kuip van harte welkom.

Maar Feyenoord wil natuurlijk weer boven Vitesse eindigen. Kortom: twee ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Wij denken dat Feyenoord een kleine overwinning boekt.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account