Feyenoord – VVV Venlo

Voorbeschouwing Feyenoord – VVV Venlo (06-03-2021)

Feyenoord kreeg in Alkmaar het deksel op de neus van een sterk AZ. Trainer Dick Advocaat mag nog steeds niet zeggen dat AZ meer kwaliteit heeft, want dan worden de meneertjes van Feyenoord een beetje boos.

Maar feit is wel dat Feyenoord twee keer in korte tijd heeft verloren van AZ. De Rotterdammers doen niet echt meer mee om de derde plek en maken geen kans meer op een prijs.

Daardoor kun je spreken van een verloren seizoen en dat is jammer en triest, zeker nu ook het geld op is in De Kuip. Er moet echt iets gebeuren. Anders haakt Feyenoord definitief af voor de top.

In Venlo is Hans de Koning de grote man. De trainer van VVV zag zijn elftal weliswaar verliezen van Vitesse, maar is de gevierde man in het Limburgse stadje. Het is ook geen slechte prestatie om VVV zo goed te laten presteren.

Een paar punten meer zou fijn zijn om degradatiezorgen definitief weg te nemen, maar met een spits als Giakoumakis komt dat vast in orde. De Griek is een ware sensatie in de eredivisie. Als er ooit een standbeeld voor De Koning wordt opgericht, mag een afbeelding van Giakoumakis als een soort papegaai op zijn schouder niet ontbreken.

Feyenoord moet winnen om wat chagrijn weg te nemen. Wij denken dat dat lukt.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account