Feyenoord – Willem II

Voorbeschouwing Feyenoord – Willem II (14-02-2021)

Zowel Feyenoord als Willem II hadden een weekje vrij. Voor de heertjes in Rotterdam was dat vermoedelijk goed nieuws. Een weekje niet hard werken en geen commentaar van de trainer is ook wel eens fijn voor de verwende meneertjes.

Al op zaterdag kregen ze te horen dat de reis naar het verre Groningen niet doorging en er dus uitgeslapen kon worden. Met name Berghuis was blij, want hij was nog aan het bijkomen van de duels met Tagliafico.

Het is voor de trouwe supporters van Feyenoord te hopen dat er snel een mentaliteitsverandering plaats gaat vinden, anders wordt het voorlopig niks met Feyenoord.

Met Willem II is het al niks momenteel. De ploeg die vorig seizoen nog vriend en vijand verraste, is ontzettend hard door de ondergrens gezakt. Trainer Adrie Koster werd het slachtoffer en Zeljko Petrovic kreeg een positie op de trainersstoel in het Koning Willem II Stadion.

Het is aan hem om de weg naar boven in te zetten. Een overwinning tegen zijn vriend Dick Advocaat zou natuurlijk heel welkom zijn in huize Petrovic. Maar of het zo ver gaat komen betwijfelen we.

Alleen met heel hard werken maakt Willem II een kans om punten mee te nemen uit De Kuip. Maat puur voetballend zijn de Rotterdammers beter. Dus we voorspellen dat zij winnen.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account