Fortuna Sittard – FC Utrecht

Voorbeschouwing Fortuna Sittard – FC Utrecht (20-03-2021)

Sjors Ultee en Rob Alflen zijn de trainer en assistent-trainer van Fortuna Sittard. Beide Utrechters hebben een verleden bij de tegenstander van zaterdagavond en doen het momenteel uitstekend bij Fortuna.

Van VVV-Venlo werd in de Noord-Limburgse derby met 1-3 gewonnen. Daardoor staat Fortuna op de nette tiende plaats en kan het zomaar eens mee gaan strijden om Europees voetbal. Niet gek voor een club die enkele jaren geleden nog bijna dood en begraven was.

Bij FC Utrecht hebben ze de lat heel hoog gelegd. Er moest Europees voetbal gehaald worden, maar liever nog wilde men een rol spelen in de uiteindelijke samenstelling van de Top drie. De prestaties op het veld laten wat anders zien.

Trainer René Hake ziet wekelijks een slappe en ongemotiveerde ploeg op het veld staan. Tegen Vitesse was het aanvankelijk nog best aardig wat de FC liet zien. Het kwam zelfs op voorsprong door een treffer van de al weken zwak spelende Gyrano Kerk, maar na de gelijkmaker van Vitesse toonde FC Utrecht geen enkele veerkracht of strijd.

Het liet zich naar de slachtbank brengen. Zo haal je geen succes. Misschien moet de bezem er eens goed door in de Galgenwaard en moeten mensen met meer karakter worden toegevoegd aan het elftal.

Wij denken dat Fortuna Sittard wint van FC Utrecht.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account