Fortuna Sittard – Feyenoord

Voorbeschouwing Fortuna Sittard – Feyenoord (22-11-2020)

Fortuna Sittard nam afscheid van Kevin Hofland. De trainer die nog zo'n belangrijke rol speelde bij de promotie van enkele jaren geleden werd de wacht aangezegd vanwege teleurstellende prestaties, maar het is de vraag welke trainer dit elftal wel aan het voetballen krijgt.

Voor Fortuna is het een kwestie van overleven dit seizoen. Dat weet iedereen en daar moet je je als clubleiding gewoon bij neerleggen. Die laatste plek op de ranglijst maakt de directie blijkbaar zenuwachtig, maar dat zegt meer over de mannen in de skybox dan over de mannen in de dug-out.

Bij Feyenoord is niemand zenuwachtig. En zeker hoofdtrainer Dick Advocaat niet. De ervaren oefenmeester maakte over de hele wereld indruk en laat zich 'de pis niet lauw maken' in De Kuip. De kleine Hagenaar raakte niet nerveus van Vladimir Poetin, dus dan zal het bestuur van Feyenoord ook niet voor problemen zorgen. Waarom zou hij ook? Feyenoord doet het niet zo slecht, is wisselvallig maar staat er met de vierde plaats niet slecht voor. Geen reden voor zorgen in de Maasstad dus.

Feyenoord is tegen Fortuna Sittard de favoriet voor de zege. En het moet wel gek lopen als dat niet wil lukken.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account