Heracles Almelo – ADO Den Haag

Voorbeschouwing Heracles Almelo – ADO Den Haag (13-09-2020)

Sinan Bakis. Dat is de naam van de nieuwe spits van Heracles Almelo. De Duitser moet Cyriel Dessers doen vergeten, maar is geen bekende naam onder Nederlandse voetballiefhebbers. In het afgelopen seizoen scoorde Bakis twaalf keer in de Oostenrijkse competitie.

Bakis noemt zichzelf een hardwerkende spits die ook redelijk technisch is. We zullen het zien. Voor trainer Frank Wormuth is het te hopen dat er veel doelpunten gaan vallen in Almelo. Te beginnen zondagmiddag 13 september tegen ADO Den Haag.

Het meest opzienbarende nieuws bij ADO ging over een vertrekkende speler: Tom Beugelsdijk. De verdediger was eigenlijk niet weg te denken uit de basis van Den Haag en belichaamde het hele ADO-gevoel. Zijn keuze om bij Sparta in Rotterdam te gaan spelen was daarom opmerkelijk. Laten we ons eens richten op spelers die er wel bij zijn komend jaar.

En dan pikken we Ricardo Kishna er even uit. Deze pechvogel keerde in 2017 terug bij Den Haag na een buitenlands avontuur. Helaas raakte hij na twee duels zwaar geblesseerd. Nu, drie jaar later, hoopt hij zijn belofte in te lossen. Wij gunnen hem het allerbeste.

Maar ook denken we dat Heracles betere papieren heeft in het thuisduel tegen ADO Den Haag. Laten we niet vergeten dat ADO vorig seizoen een heel moeilijk jaar had tot de competitie werd gestopt.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account