Heracles Almelo – FC Utrecht

Voorbeschouwing Heracles Almelo – FC Utrecht (01-11-2020)

Heracles Almelo staat op de dertiende plaats in de eredivisie. Dat is wel wat laag voor een ploeg die de laatste jaren een uitstekende eredivisionist bleek te zijn. In Almelo zal men niet tevreden zijn en dus moet er gewonnen worden van FC Utrecht dat het vaak lastig heeft in Almelo.

FC Utrecht kan dan wel op de achtste plaats staan, maar in de Domstad is men verre van tevreden over de prestaties van trainer John van den Brom. Er is nog niet verloren, maar het spel is allerminst onderhoudend te noemen. Daarnaast is de keuze om Thijmen Nijhuis op de plek van Maarten Paes in het doel te zetten slecht gevallen bij een deel van de aanhang.

Kortom: ouderwets onrustig in de Galgenwaard. Hoe zal clubbaas Frans van Seumeren daar tegenaan kijken? De baas leeft als supporter net zo erg mee als de gemiddelde Bunniksider en zal toch ook moeten erkennen dat het spel van zijn FC niet erg boeiend is geweest tot nu toe.

Er wordt hier en daar geroepen om het ontslag van de trainer door middel van de hashtag #BROMOUT. Je moet wat als je geen spandoeken op kunt hangen in het stadion. Maar: er wordt wel gewonnen en meestal is dit een stuk baangarantie voor trainers.

Ook in Almelo wil Van den Brom zijn elftal zien winnen. Dat spreekt voor zich. Of dat lukt wagen wij te betwijfelen. Wij vullen een gelijkspel in.

Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account