Heracles Almelo – Feyenoord

Voorbeschouwing Heracles Almelo – Feyenoord (13-05-2021)

Heracles Almelo staat op de negende plaats in de eredivisie en deelt in puntenaantal met Sparta Rotterdam.

De Heraclieden willen graag een ticket voor de Play-Offs behalen, maar weten ook dat het bij eventuele plaatsing lastig wordt om daadwerkelijk door te stoten naar Europees voetbal. Donderdag komt Feyenoord op bezoek.

Dat gebeurde in de geschiedenis al twintig keer eerder en twintig keer won Feyenoord in Almelo, Heracles won vier keer. Eerder dit seizoen speelde Heracles in De Kuip met 0-0 gelijk.

Feyenoord… Tsja… Kunnen we de Rotterdammers nog wel een topclub noemen? Wie naar de aanhang kijkt is geneigd om te zeggen van wel, maar de club lijkt steeds verder af te haken van de concurrentie.

Afgelopen zondag gingen de Rotterdammers kansloos ten onder in de Klassieker tegen rivaal Ajax, maar ook wedstrijden tegen mindere goden worden momenteel nauwelijks nog winnen afgesloten. Er is steeds vaker sprake van negatieve berichten die eigenlijk randzaken zijn.

De enige echt goede speler is Steven Berghuis, maar hij heeft een wat ingewikkelde gebruiksaanwijzing. De rest van de selectie van Feyenoord komt simpelweg tekort om een rol van betekenis te spelen in het Nederlandse topvoetbal.

Heracles zou wel eens kunnen winnen van Feyenoord. Daar durven wij best wat geld op te zetten.

0
Shares
Nog geen account? Registeren

Inloggen in je account